Wednesday, April 28, 2010

Justice For AMINUL RASYID AMZAH

baru kelmarin kita dengar pasal kes yg menyayat hati, apabila seorg remaja 15tahun ditembak mati polis di shah alam. ya allah, mcm2 spekulasi dan cerita keluar, tetapi yg pastinya, kita tnjukkan kebenarannya! aku dapat cerita yang sahih daripada rakan2 arwah td. sedih n sgt tragis. damn fuck you POLIS yang tembak tu. god knows the truth ! buat keluarga dan rakan2 arwah, bykkan berdoa semoga rohnya dicucuri rahmat ALLAH s.w.t! dan buat polis pukimak tu, kau tgu je la bangsat! ALLAH byr cash kat kau nnt! trust me !! and buat arwah aminul rasyid amzah, we know you such a good boy brother. insyallah kemenangan pasti milik kita . semoga tuhan merestuimu ! insyallah im writting something for you know and will be release soon! insyallah!

1 comment:

  1. I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete